Anunt important:

Ani la rand, Targul Imobiliar PROJECT EXPO a fost un eveniment de referinta pentru piata imobiliara din Romania. Intotdeauna ne-am dorit sa va oferim tot ceea ce este mai bun. Acelasi lucru ni l-am propus si pentru anii urmatori. Tocmai de aceea am decis sa ne reinventam.

Din pacate locatia actuala, Piata Victoriei, chiar daca ne-a oferit avantajul unei amplasari centrale, ne-a pus de multe ori si in ipostaze neplacute. Aceasta mutare nu presupune doar gasirea unui nou loc pentru cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania, ci si reorganizarea intregului sau concept. Cream pentru dumneavoastra un eveniment imobiliar in care vom folosi toata experienta acumulata in cei aproape zece ani de Project Expo, un eveniment care va beneficia de o noua abordare si de o locatie pe masura.

Astfel, preferam sa luam o asa-zisa “pauza” de cateva luni, o pauza in care Project Expo se reinventeaza. Nu va fi o pauza si pentru noi, pentru ca noi vom lucra la ceea ce va redeveni evenimentul de referinta in piata imobiliara.

Toamna anului 2017 va fi cea care va da startul unui nou targ imobiliar PROJECT EXPO, un targ imobiliar care de-a lungul anilor a beneficiat de sute de expozanti, zeci de mii de vizitatori, numeroase articole in presa si care, inainte de orice, a facut fericite mii de persoane aflate in cautarea locuintei de vis.

Anul 2009 a fost cel in care Targul Imobiliar PROJECT EXPO a aparut, dar si anul in care a bifat primele 5 editii. 

Fiecare editie a avut o anumita tematica adaptata la cerintele momentului respectiv. De exemplu, au fost targuri sub emblema PROJECT EXPO care au sustinut proiectul “Case pentru tineri”, targ dedicat programului “Prima Casa”, un targ “Exclusiv”, un altul denumit “O locuinta pentru fiecare”, precum unul “Low Cost”, dar si targuri generaliste atunci cand piata a cerut-o.

Cateva editii au avut si cate o component pe internet, un targ imobiliar online, desfasurat in paralel cu cel traditional, fiind singurul din Bucuresti care beneficiaza de acest lucru. Astfel, cei din afara Bucurestiului sau cei care nu au timp sa ajunga in centrul Capitalei pot afla detalii despre targul imobiliar stand acasa, confortabil, in fata calculatorului. 

O alta noutate a Targului Imobiliar PROJECT EXPO o reprezinta tombolele pentru vizitatori. Acestia  au avut ocazia sa razuiasca lozuri cu premii instant. S-a castigat o excursie la Paris, o alta la Londra, sejururi la Voronet, precum si invitatii la mai multe concerte. Astfel de campanii, precum si renumele evenimentului au atras peste 4.000 de vizitatori, intr-o perioada in care nimeni nu mai credea ca targurile imobiliare mai pot avea parte de un interes crescut. 

Downtown Special Edition, din noiembrie 2010, a insemnat si o noua locatie, la cativa pasi de centrul Capitalei, la Sala Palatului. Amplasamentul traditional al evenimentului a fost in anii trecuti Palatul Copiilor.

Si cum Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este intotdeauna cu un pas inainte, iar România anului 2020 trebuie să fie verde conform agendei Uniunii Europene, prima editie din anul 2011 a reunit o serie de standuri cu oferte pentru locuinte ecologice, dar si altele dedicate constructorilor de case mai putin conventionale. Mai exact este vorba de locuinte facute din alte tipuri de materiale decat cele standard, cum sunt cele ecologice sau de locuinte care pot fi incadrate fara nicio indoiala in categoria celor futuriste.

Un an mai tarziu, pentru prima oara in cadrul unui targ imobiliar a fost prezenta printre expozanti o companie care prezinta proprietati executate silit, ceea ce inseamna preturi reduse cu pana la 40% fata de cele existente in piata.

Anul 2013 a fost un an al schimbarilor in piata imobiliara. Ne-am adaptat si noi acestei tendinte si am lansat inca sectiune in cadrul evenimentului. O zona dedicata strict inchirierilor de locuinte.  Cei care inca nu isi permit sa achizitioneze o casa, dar s-au saturat sa locuiasca impreuna cu parintii sau intr-un camin studentesc, au acum ocazia sa aleaga intre zeci de garsoniere, apartamente si chiar vile, proprietatea ideala pentru ei.

Nici in 2014 nu ne-am lasat mai prejos si, pe langa faptul ca am adus sub acelasi acoperis extremele pietei imobiliare, am adaugat o noua locatie pe harta evenimentelor nostre: Piata George Enescu.

In 2015 am dat din nou startul expozitiilor de profil cu un targ imobiliar care a strans un numar record de vizitatori, iar editia cu numarul 32 (septembrie 2015) a Targului Imobiliar PROJECT EXPO a inscris o noua locatie, in PREMIERA, pe harta evenimentelor din Bucuresti: PIATA VICTORIEI.

In 2016 am respectat traditia, iar Targul Imobiliar PROJECT EXPO  a fost prima expozitie de oferte imobiliare a anului, in luna martie. Zeci de familii au beneficiat de discounturile oferite de expozanti si si-au achizitionat locuinta perfecta.

Urmatoarea editie, cea din luna iulie, a mai adus o noutate pe piata imobiliara din Romania. Unul dintre expozanti a prezentat primul ansamblu rezidential nou dedicat exclusiv inchirierilor. In plus, reducerile la proprietatile oferite spre vanzare au depasit in unele cazuri chiar si 10.000 euro.

Va asteptam si in 2017 in pavilionul expozitional amplasat in parcarea centrala din Piata Victoriei cu prezentari ale celor mai noi proiecte imobiliare din Bucuresti, dar si din zona periferica a Capitalei.

Inscrie-te la newsletter-ul Project Expo

Pentru a afla primul noutatile.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×