Anunt important:

Ani la rand, Targul Imobiliar PROJECT EXPO a fost un eveniment de referinta pentru piata imobiliara din Romania. Intotdeauna ne-am dorit sa va oferim tot ceea ce este mai bun. Acelasi lucru ni l-am propus si pentru anii urmatori. Tocmai de aceea am decis sa ne reinventam.

Din pacate locatia actuala, Piata Victoriei, chiar daca ne-a oferit avantajul unei amplasari centrale, ne-a pus de multe ori si in ipostaze neplacute. Aceasta mutare nu presupune doar gasirea unui nou loc pentru cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania, ci si reorganizarea intregului sau concept. Cream pentru dumneavoastra un eveniment imobiliar in care vom folosi toata experienta acumulata in cei aproape zece ani de Project Expo, un eveniment care va beneficia de o noua abordare si de o locatie pe masura.

Astfel, preferam sa luam o asa-zisa “pauza” de cateva luni, o pauza in care Project Expo se reinventeaza. Nu va fi o pauza si pentru noi, pentru ca noi vom lucra la ceea ce va redeveni evenimentul de referinta in piata imobiliara.

Toamna anului 2017 va fi cea care va da startul unui nou targ imobiliar PROJECT EXPO, un targ imobiliar care de-a lungul anilor a beneficiat de sute de expozanti, zeci de mii de vizitatori, numeroase articole in presa si care, inainte de orice, a facut fericite mii de persoane aflate in cautarea locuintei de vis.

Toti expozantii care participa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO vin cu oferte speciale de pret, dar si cu bonusuri sau cadouri pentru cei care decid sa achizitioneze o locuinta pe perioada celor trei zile de desfasurare a evenimentului. Asta nu inseamna ca trebuie sa semnati un contract de vanzare/cumparare pe loc, ci doar sa aveti primul contact cu reprezentantii companiei imobiliare care are in portofoliu locuinta pe care v-o doriti la Targul Imobiliar PROJECT EXPO.
 

Ramaneti cu ochii pe noi pentru a afla cu ce oferte vor veni expozantii la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

(pagina in curs de actualizare)

Inscrie-te la newsletter-ul Project Expo

Pentru a afla primul noutatile.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×