Anunt important:

Ani la rand, Targul Imobiliar PROJECT EXPO a fost un eveniment de referinta pentru piata imobiliara din Romania. Intotdeauna ne-am dorit sa va oferim tot ceea ce este mai bun. Acelasi lucru ni l-am propus si pentru anii urmatori. Tocmai de aceea am decis sa ne reinventam.

Din pacate locatia actuala, Piata Victoriei, chiar daca ne-a oferit avantajul unei amplasari centrale, ne-a pus de multe ori si in ipostaze neplacute. Aceasta mutare nu presupune doar gasirea unui nou loc pentru cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania, ci si reorganizarea intregului sau concept. Cream pentru dumneavoastra un eveniment imobiliar in care vom folosi toata experienta acumulata in cei aproape zece ani de Project Expo, un eveniment care va beneficia de o noua abordare si de o locatie pe masura.

Astfel, preferam sa luam o asa-zisa “pauza” de cateva luni, o pauza in care Project Expo se reinventeaza. Nu va fi o pauza si pentru noi, pentru ca noi vom lucra la ceea ce va redeveni evenimentul de referinta in piata imobiliara.

Toamna anului 2017 va fi cea care va da startul unui nou targ imobiliar PROJECT EXPO, un targ imobiliar care de-a lungul anilor a beneficiat de sute de expozanti, zeci de mii de vizitatori, numeroase articole in presa si care, inainte de orice, a facut fericite mii de persoane aflate in cautarea locuintei de vis.

Mii de vise implinite la Targul Imobiliar PROJECT EXPO. Cateva mii de familii si-au gasit locuinta mult dorita la unul standurile gazduite de-a lungul timpului de Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

 

Principalul beneficiu pe care il au cei aflati in cautarea unei locuinte si care viziteaza Targul Imobiliar PROJECT EXPO este faptul ca au ocazia sa intre in contact direct cu cele mai bune oferte existente pe piata.

 

Targul Imobiliar Project Expo este cunoscut ca si Targul Discounturilor Imobiliare, una dintre conditiile de participare pentru expozanti fiind ca in perioada celor trei zile ale evenimentului sa aiba oferte speciale.  Astfel, majoritatea expozantilor au locuinte al caror pret se incadreaza in limita impusa de programul Prima Casa.

 

La fiecare editie gasiti locuinte de orice tip, de la apartamente in orice sector al Capitalei, pana la vile in centrul Bucurestiului sau in localitatile limitrofe. Nu sunt uitate nici locuintele de vacanta, indiferent ca preferati litoralul sau zonele montane.

Poate cel mai important este faptul ca in ofertele expozantilor  gasiti cu siguranta o proprietate adaptata bugetului dumneavoastra.  In plus, la  Targul Imobiliar PROJECT EXPO gasiti doar proiecte care au in spate dezvoltatori si agentii imobiliare al caror renume este nepatat.

Iar daca aveti nevoie de ajutor pentru a lua cea mai buna decizie sau pentru a gasi cea mai potrivita modalitate de finantare pentru dumneavoastra, brokeri si consultanti sau reprezentanti ai mai multor institutii financiare va stau la dispozitie.

Si daca nici asa nu veti avea raspuns la toate intrebarile, sunteti asteptati la standul organizatorilor, unde cu siguranta vom gasi o solutie pentru dumneavoastra.

Inscrie-te la newsletter-ul Project Expo

Pentru a afla primul noutatile.

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×